söndag 14 mars 2021

Härliga ögonprodukter och ansiktsvatten

Har sökt efter bra produkter för ögonen en evighet. Även då jag använde produkter med kemikalier var jag alltid på jakt och hittade aldrig nån produkt jag skulle ha köpt pånytt. 

Nu är jag kär - i Mádaras Optic Lift Eye Serum HÄR (40€/ 15ml). Är egentligen inte ett stort Mádara fan, har testat många produkter, men har int hittills hittat nån ”luottotuote”. Dethär är alltså ett serum, dvs man sätter det under ögonkrämen. Serumet är dyrt, men super rikligt och sååå värt det - en liten droppe räcker. Mitt bästa fynd på länge. Huden blir så mjuk och len, den slätar ut så man verkligen känner det.

Hittas tydligen nu på Sinunapteekki.fi för 28€ - tror jag beställer ett litet lager HÄR.

Och så är jag förtjust - i två Bybi produkter. Även av Bybi har jag testat flera produkter, dom ser ju så härligt läckra ut, men endast deras Supercharge serum (42€/ 30ml) är den jag funderat på att köpa pånytt. Nu finns det två till som jag inte vill att tar slut.

Bybi Eye Plump ögonkräm HÄR (25€/ 15ml)
Den tycks innehålla bakuchiol, som sägs ”släta ut och strama åt”. Den är skön, riklig, tjock/ känns fuktande, men sugs snabbt in.

Bybi Day Glow AHA-ansiktsvatten HÄR (20€/ 150ml). Jag har först för ett par år sen fattat ansiktsvatten - och nuförtiden är jag helt beroende, älskar ansiktsvatten och det är min favorit ansiktsrutin produkt. Har gått igenom många ansiktsvatten och Bybis Day Glow är en absolut favorit. ”Tack vare den exfolierande egenskapen, kan AHA synligt reducera ålderstecken och öka hudens lyster”, skrivs det. AHA ska man inte klappa på ögonen, och pga AHA ska denhär inte användas i starkt solljus (på sommaren bara till natten).

Ansiktsvatten klappas på huden efter rengöring (också ögonen). Då vattnet sugits in kan man klappa på ett lager till om huden känns torr. Dethär hör till koreansk skönhetsrutin  som blev så trendigt för några år sen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar