onsdag 21 mars 2012

Hello world!

Bloggvärlden är ny för mig, men kännde mig genast hemma. Jag har alltid varit en "dokumenterare" sen jag fick en egen kamera då jag var 10år. Jag älskar det kreativa med bild och text och layout. År 2000 gick jag en html-kurs och fick ett domain (denhär www-adressen) till present. Pappers fotoalbumen blev då till www-sida och hittade nu i år bloggen som www-verktyg. Här kan du i framtiden följa med en småbarnsmammas vardag och en kvinnas intresse till smink, kläder och mode - alltså ytliga saker och kanske annat också.

Blogien maailma on minulle uusi, mutta samastuin heti. Olen aina ollut "dokumentoija" ja blogi on siihen hyvä työkalu. Tässä voi jatkossa seurata pienten lasten äidin perhe-elämää ja naisen innostus meikkeihin, vaatteisiin ja muotiin - siis sekä pinnallista että ehkä muutakin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar