söndag 24 februari 2013

Pojk-kläder i storlek 50-86 till salu

Alltså nu har vi så länge haft bastun full med grejer som ska på loppis att det verkligen var dags att beställa bordet. Nå, Akseli i Mankkans är tydligen så populärt att jag fick bord först om en månad, 2.4. Funderade på ifall det finns mammor med små pojkar som läser min blogg som skulle vara intresserade av att komma och gräva före det? Isåfall är det fritt fram - ropa hep i kommenteringsfältet om du är intresserad! Vi bor i Esbo, närmare adress kan jag ge i mail.

Det finns bodyn, pyamasar, t-skjortor, långärmade skjortor, byxor, mössor, vantar, sockor, skor och festkläder samt leksaker, pussel och pekböcker för babyn och toddlers 0-2år. Billiga priser.


Storlek 74-86:

Storlek 50-68:

2 kommentarer:

  1. Jag ska komma o kolla in ditt bord på Akseli bara jag kommer ihåg, påminn mig ännu fast!! Har kvar av Elvins gamla kläder åt Aaron men mest från 80cm uppåt för hann sälja allting före det...:)

    SvaraRadera
  2. Kiva! Försöker komma ihåg att puffa ;)

    SvaraRadera