fredag 5 december 2014

Clinique all about eyes

Denhär populära ögonkrämen har jag läst mycket om, men inte ännu testat innan jag fick den i LivBox. Tyckte jätte mycket om den och snyftade till då den tog slut. Den är jätte mjuk, tjock och så skön. Den skulle vara härlig på vintern. Det finns också en version som heter all about eyes rich. Om den alltså är ännu tjockare än denhär skulle jag använda den som natt ögonkräm.

Andra ögonkrämer jag skrivit om:
Jämfört med Louis Widmers Eye Contour Cream är denhär mjukare.
Jämfört med Dermalogica MultiVitamin power firm känns denhär mer fuktgivande och vårdande.
Jämfört med Lumene time freeze instant eye lift serum är denhär tjockare.

Summa sumarum; denhär är nog min favorit i dagligt bruk, Louis Widmer kan användas som ögonmask och Dermalogica (dyr) och Lumene (budget) till fest.Priset är ju en hög tröskel, 15ml nästan 50€, men ska försöka spana in den billigare på flygfältet i januari.

2 kommentarer:

  1. Jag fick också denna i en livbox men gillade inte alls! Fick utslag och den kliade .Och jag har inte ens så känslig hud...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj nej vad störande. Tänk så olika det kan vara!

      Radera