fredag 7 juli 2017

Zuii puder

Zuii Organic föddes i Australien 2008 och har ett stort sortiment av ekologiskt och naturligt smink. Zuiis smink är vårdande för huden och passar känslig hud. Märket kan också kallas luomu/ organiskt, vilket är en annan sak än naturkosmetik fastän mången roddar bland dom två benämningarna. Största delen av dom certifierade naturkosmetikmärkena är inte luomu/ organiska. Ingredienserna i Zuii är förutom naturliga, även över 90% luomu/ organiska.

Zuii hör till dom dyrare naturkosmetikmärkena i Ruohonjuuri. Då jag nu behövde nytt puder efter att Lumene tagit slut, och jag ville ha nåt lika bra som Lumene, så blev det Zuii (45€) HÄR. Försäljaren berätade att Zuii är ett naturkosmetikmärke som professionella kosmetologer och maskörer använder pågå kvalitet och hållbarhet - produkterna har mycket pigment.
 
 
Jag valde färgen Almond och såhär till sommaren passar den riktigt bra. Pigment finns också tillräckligt. Jag köpte också en evotools puderborste, och med den behövs inte många drag så är man färdigt pudrad för en sommardag. Zuii är dyrt, men tycker det är värt det och det kommer säkert att räcka länge.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar