söndag 29 oktober 2017

Äntligen Lumene

Vad i fridens namn? Hör och häpna! Jag gick in på Stocka där Lumene vid ingången lancerade en ny produkt. Ofta då jag ser Lumene försäljare brukar jag reta dom med att gå och fråga ifall Lumene redan har nån naturkosmetikprodukt. Deras image är ju så naturkosmetisk med bär, sjöar och natur. Även nu gjorde jag det - och hon svarade att dom nu här lanserar fyra 99% naturkosmetik hudvårdsprodukter!

Det är fråga om en dagkräm, en dagbalm, en mask och en putsare. Köpte ingen ännu, då jag just på höstlovet i Tallinn fyllde på förrådet, men väntar på att få testa domhär. Snart kommer även ett serum. i fortsättningen frågar jag "när kommer naturkosmetisk Lumene smink?"

Naturkosmetikgurun Kaatja Kokko skriver mer ingående om produkterna HÄR


Till ingredienserna hör pakuri, torv (turve) och källvatten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar