onsdag 31 januari 2018

Juice Beauty CC

Äntligen var mina vardags foundation tuber hemma slut, så jag fick köpa Juice Beautys CC-kräm. Har läst om den och kollat på den på nätet, men har inte velat köpa "fel" färg via nätet  utan att testa, då den ändå kostar 49€. Därför passade jag på att gå in till den enda butik i Finland som säljer märket; Naturelles lilla butik på Bulevarden, då jag var på stan. Valde färgen Desert glow.

Jag har läst om Juice Beauty (från San Fransisco 2005) tex. på Katja Kokkos blogg "Aika mieletön glow, sanon minä!" och Gwyneth Paltrow gör samarbete med dom och är deras modell - vilket inte är helt fel. Men det jag mest eftertraktat är att CC:n har spf 30 solskydd.

Aiheeseen liittyvä kuva

En CC Cream (color correct) är återfuktande som en dagkräm, innehåller solskydd, och har samtidigt en makeup-effekt - en färgad dagkräm som jämnar ut hudtonen. Juice Beautys CC finns i flera olika nyanser, och eftersom täckningen inte är 100% är det ändå inte supernoga att nyansen ska matcha perfekt. Tuben har en smal pip i metall som gör att man inte slösar i onödan på den dyra krämen. Tuben är stor (50ml) och riklig. Den är ganska fast i konsistensen och går bra direkt in i huden, blir inte och "rulla" som vissa foundations. Många skriver att dom tycker den doftar härligt, medan jag lite avvaktar doften. Jag skulle önska en gnutta mer täckning iallafall, vill känna mig "sminkad" till jobbet - men den passar perfekt för mer glow/lyster och jämnare hudton.

EDIT 3.2.18 Juicy Beauty finns nu på Stockmann, åtminstone i Hfors och Hagalnd.
2 kommentarer:

  1. Bra att du skrev om denhär! Håller just på med research för nästa foundation 😊. Har funderat på JB, Zui eller Estelle&Thild. Har just nu Benecos bb (för sticky), Lavera nude effect (rinner bort) och Lauren Brooke make up mousse (helt bra men färgen är inte perfekt). Linda

    SvaraRadera
  2. Efter att ha blivit ännu mer van vid den tycker jag den nog är perfekt till vardags!

    SvaraRadera