fredag 18 maj 2018

Flicksemester i Stockholm

Två nätter i Stockholm med bästa vännen - tid, tid, tid och tid, skumppa, champagne, sol och värme samt ett kändisbongande. Vi bodde på Radisson Blue Viking hotell som var perfekt beläget precis vid Centralstationen dit Arlanda express anländer och bredvid Åhlens - så gåväg över allt.


Körsbärsträden hade just blommat.

Hotellets Skybar var jätte fin.


Lördagen började vi med ett superbt morgonmål på hotellet och var inte hungriga förrän efter fem. Efter morgiset vilade vi våra mätta magar och chillade i lugn och ro och kom ut först klockan ett - härligt stressfritt. Gick omkring och besökte tex. Happy Food Store, som är finska Ruohonjuuris namn i Sverige. Härlig butik, men produkterna och priserna var ju helt samma som i Finland. Ett annat obligatorisk stopp var förståss Sephora, men blev besviken av att dom inte hade en enda naturkosmetikprodukt och flickorna där förstod inte ens var jag talade om och påstod att det bara finns typ två naturkosmetikmärken i världen - var har dom fått sin utbildning? 



Eftermiddagsskumppa tog vi på Berns terass och bongade två kändisar Anna just råkat berätta om, nämligen hamburgerkedjan Max's ägare och hans fru vars instagramkonto vi just kollat på kvällen innan HÄR. Middag blev det extempore på Åhléns takterass och vi avslutade dagen med lite chillande i sängen igen och var i pyamas med champagne i handen redan då eurovisionen började. 



Shoppingsaldot var två par solglasögon och lite rms-smink från Åhléns, vita jeans och mini handväska från Zara samt en tunika från H&M.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar