fredag 2 april 2021

Hårprodukter just nu

Hårprodukter jag använder just nu:
  • Bruns products shampo nr 02 (35€/ 330ml)
Bruuns Basar från Sverige, är det hetaste bland naturkosmetikens hårprodukter just nu. Produkterna anses vara samma kvalitet som frisörprodukter. Produkterna är vårdande, dofterna milda och moderna, rikliga och såklart är det ett stort plus att dom är så snygga. Ett tips på deras sidä är ”Schamponera en liten klick två gånger eftersom den riktig löddereffekten uppstår först vid andra schamponeringen. Skölj ur ordentligt mellan gångerna.”
  • Bruns products hårsufflé nr 14 (15€/ 100ml)
Den är som ett ”lättare” gel. Sätts i blött hår och fönas för volym. Ger värmeskydd och är anti-frizz. Doftar gott mynta och brukar använda den i topparna också o torrt hår.
  • Bottega Verde torrshampo (11€/ 100ml)
Har inte hittat nåt 100% naturligt torrshampo, men Bottega Verde är nära HÄR  Deras torrshampo doftar gott äppel-lime, och ger en bra torrtvätt.
  • Four Reasons volume shampo och balsam (17€/ 250ml)
Four Reasons är ett inhemskt företag. Dom flesta produkterna innehåller kemikalier, men dom har en nature serie med Ecocert® certifikat HÄR. Serien har fyra kategorier: volume, color, moisture och rebuild. Har varit super nöjd med dom.Många Bruns produkter på rabatt nu på 
House of organic HÄR och på Sinunapteekki HÄR.

Four Reasons är på rabatt på 
Natural Goods Company HÄR.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar