torsdag 7 juni 2012

Ruiskurusketus 20€

Armi från C'mon skickade meddelande att alla som nämner min blogg vid beställning får "ruiskurusketus" för 20€ (32€). Lättast beställer man tid genom sms eller mail. Armi sa sig vara bäst i Finland på "duschande" och lovar att det absolut inte blir gult. Medan jag var där kom det en kvinna som sa att hon varit någon annastans senast och går nu aldrig mer till nån annan än C'mon - låter ju ganska lovande. Dessutom får jag "poäng" för kunder via min blogg och får sen gå och spraya mig pånytt gratis :))

HUR DET GICK TILL
"Duschen" tog typ 5 minuter och hon gör det för hand. Jag hade bikini nedredel på. Man fick skyddande salva för handflator, armbågar, knän o. andra torra ställen. Hon kommenderar hur man ska stå.

RESULTAT
Man blir helt sjukt brun och får inte tvätta sig förrän nästa dag då en del rinner av. Nästa morgon blev det ljusare efter duschande, men det är nog definitivt mörkare än med brunis. Tyckte jag blev ganska mörk med tanke på att det inte ännu varit så soligt här i Finland och jag for på jobb nästa dag... Så jag scrubbade mig lite i morse och då ljusnar det nog. Men före semestern eller nån resa skulle jag absolut rekommendera. Det har gått bara ett dygn, men har hört att färgen är bäst typ dag tre, tex. med tanke på nån fest. Borde hålla som en solbränna, ungefär en vecka.

TIPS
Jag hittat på nätet: "För att få ett jämt och fint resultat är det viktigt att du har duschat och gjort en kroppspeeling dagen innan behandlingen." "Om man smörjer in sig med body lotion varje/varannan dag så försvinner det heelt jämt, precis som en solbränna." "Om det skulle bli fläckigt, så är det bara att skrubba bort det med en skrubbhandske." Kan vara bra och ha relativt lösa kläder på för resan hem. HÄR är ännu mer tips.
Önskar att jag kunde säga att det här var jag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar