fredag 15 juni 2012

Att läsa bloggar börjar bli dyrt för mig.

Mitt "problem" är att om nån rekommenderar nåt vill jag genast HA det. Reklamer litar jag inte så mycket på, men om nån rekommenderar nåt - DÅ måste det ju vara bra. Idag köpte jag en noppmaskin, som jag alltid trott är en onödig sak (men mannen ofta frågat efter), för att Penny rekommenderar den. Och också en Dymo kom hem från Clas Olsson, för att jag älskar ordning och reda på saker och gärna just t.o.m med etikett på. Idén fick jag från muminmammans blogg. Båda kostade 9,90€ st.

Fick nog hemma lite övertyga mannen om att Dymo är "coolt retro", då han bara tyckte det var heeelt gammalmodigt. Men som tur förstår han mitt behov (som jag ärvt av min mamma) att sätta lappar/ etiketter och anvisningar på allt. Jag VET att man ju kan använda sina ögon och SE att i den lådan finns det vantar, i den andra halsdukar och i den tredje pipon, men för mig är det nu bara tillfredställande att det står i skrift också. OCH det finns ju tre av det manliga könet i min familj så chansen finns att jag kommer att bli trött på att vara den enda som vet var saker finns (tror det är därifrån min mammas "märkande" kommer, då det finns tre män också i min grundfamilj).

***16.6 Båda är jag jätte nöjd med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar