onsdag 13 juni 2012

Midsommar i Nagu...?

Som gift par har vi ett par traditioner: vi är i Nagu VARJE midsommar och vi firar VARJE 1:a maj med T4&siipat. Vi är alltså med min mans hela tjocka släkt i Nagu på deras lande på midsommaren. Det brukar bli ca 30-40 pers. Släkten älskar traditioner och samma saker görs vid samma klockslag varje år:  dambastu, herrbastu, flagghissning med sång & skumppa, middag, kokko, musavisa (klockslagen kommer jag inte exakt ihåg, men man blir nog påminnd sen).

Det blir då hela 2000-talet som vi varit där tillsammans UTOM dom senaste två åren. 2010 pga att Adam var två veckor gammal och 2011 pga vattkoppor. NU fick jag just tid till min knä"operation" (tähystysleikkaus), som jag väntat på 8 månader,  måndagen innan midsommaren... Har nån erfarenhet av hur man repar sig efteråt?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar