fredag 6 juli 2012

Minuter from hell

I butiken gav jag Antony 4år 50ct som jag fick från butiksvagns returnering. Det var första gången han fick en peng och han gick stolt med den i fickan.

Hemma på landet hör jag senare från köket plötsligt mannen strängt fråga: -Int satt du väl den i munnen?! Vet du varför man int får sätta pengar i munnen?! KAN DU ANDAS?!

Har inte ord för händelsen och hur det känndes, men ni kan tänka er. Som tur grät och andades han, men den var i halsen och det gjorde ont - och vi var rädda att den ännu skulle kunna svänga. Av mig finns det tydligen ingen nytta i nödsituationer, jag var hysterisk och skrek ut en massa kommandon "vänd honom upp och ner", "slå honom i ryggen", "hårdare" osv men var förlamad att våga göra nåt (fel) själv. Fattade dock att skrika efter min bror, som kunde lugna ner oss alla och ta kontroll över situationen. Ringde sedan 10023, och efter ett glas saft och ett glas yoghurt var det ok!

Huuuuhhhuu, hur kan man vara så dum? Jag tänkte inte på att behöva berätta åt en 4-åring om slantars kvävningsfara. Men slantar tycks ha en magnetisk kraft till munnar - be aware!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar