fredag 31 maj 2013

Fredag i Hagalund

Spenderade den lediga dagen i MiniTapiola. Fixade presentkort till Toporiina som gåva av alla föräldrar till våra härliga dagistanter. Förde igen tre plastpåsar med gamla kläder till H&M och köpte några barnplagg och en chockblå klänning åt mig för -15%. Studentgåvor shoppades åt min kusins barn och i det skedet slocknade barnen och jag fick i lugn och ro bekanta mig med saker på kosmetikavdelningen.
Ni som har yngre barn kanske undrar över ifall dubbelvagnen används och hur länge? Då jag inte har bil och alltid rör mig med buss har dubbelvagnen varit ett måste. När jag på lediga fredagar eller veckoslut far nånstans, har dubbelvagnen fungerat perfekt som min bil. Allt rymms dit, byteskläder, matkassar och har mer än en gång även haft två cyklar på den. Fast Antony redan är 5år och Adam just 3år, kan jag inte ännu tänka mig fara på dagsutflykt med buss och sedan hålla på och motivera dom gå fram dit vi ska samt orka lyssna på trötta barn som inte orkar gå hem efter en lång dag med program. Jag har tyckt dubbelvagnen är super behändig då jag inte har bil, och har svårt att bli av med den. Den är ju super behändig då dom oftast är trötta efter dagsutflykten och kan vila där - som idag. Antar att jag senast slutar använda vagnen sen då dagssömnar börjar påverka nattsömnen. Men länge har den tjänat oss, Doubble swing Carenan från huuto.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar