lördag 24 maj 2014

Bronda & mummotunneli

Hade träff med Fabulösa Flickorna på torsdagkväll på Tomi Björcks nyaste restaurang. Bronda ligger på esplanaden bredvid Vespa. Vi tog sjurätters menyn. Vet inte om man börjat tröttna på "fine dine", eller ställer man för höga krav nuförtiden? Men iallafall utbringade inget vi åt ett "wow!", tyvärr. 


Så fortsatte vi till mummotunneli. Det var öppning av terassen där min kompis pojkväns bänd spelade. Det var första gången för mig på terassen. Fick ständigt skärpa mig för att sluta stirra och gapa på folk i mina föräldrars ålder som vinglande, stod med drink och cigg i handen och flirtade. Jag trodde mummotunneli var för 40-isch, som vi, men åtminstone denhär kvällen var vi teinin jämfört med majoriteten. Hit kan man alltså gå om man vill känna sig ung i Helsingforsnatten.

2 kommentarer:

  1. nå nu vet du varför den kallas mummotunneli !!! :)

    kram,Monica

    SvaraRadera