onsdag 12 november 2014

Ännu en mantel

Jag var hemma från jobbet med nackspärr idag och höll pojkarna hemma. Eftersom jag var sjuk tog vi fram pipi-väskan och hittade filmen "Kissojen valtakunta". Filmen är japansk, inte så bra som vår favorit Hayao Miyazakis animationer (tex. Totoro och Ponyo, som jag rekommenderar till alla från ca 2år), men helt okej och också av Studio Ghibli.

Vår lille man äälskar fortfarande att klä ut sig och byter kläder sju gånger om dagen. Han skulle förståss efter filmen klä sig till katten. Och han är mycket noga kan jag berätta. Han skulle ha en hatt med fjäder. "Mamma har vi en fjäder?" och jag svarade självsäkert "ja, det är klart - här!" och rev en sida ur Legokatalogen och satte den i hatten. Den dög och jag kunde vara stolt över min kreativitet. "Mamma har vi en röd mantel?" och det gick ju också att fixa på 5 minuter av mannens gamla t-skjorta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar