tisdag 18 november 2014

Måndag med program

Under veckan gör jag ju oftast ingenting, men igår bjöd en kompis med mig på inspelningen av Hyvät ja huonot uutiset. På morgonen hann jag inte sminka mig, men trodde jag packat med mig mig necessär - för man måste ju ha smink på sig ifall man skulle synas på tv. Nå, necessären hade jag ju glömt, så på lunchen gick jag till K-market och sminkade mig med testers. That was a first one, men det gick riktigt bra och fick t.o.m mascara på fransarna. Puder och solpuder måste jag klara mig utan då det inte finns borste/vippa för testers.


Dethär tv-programmet är ju så roligt. Skrattar högt och undrar om dom är nyktra varje gång jag råkar se det. Nu fick vi skratta 90 minuter så kinderna värkte. Blir roligt att på onsdagen se vad som klippts ihop.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar