måndag 11 maj 2015

Hay day

OMG, jag är spelberoende av ett spel jag downloadade åt vår 7-åring. I natt drömmde jag att jag spelade spelet. Vänta, nu måste jag lite skörda och mata djuren innan jag far och hämta barnen från dagis.


6 kommentarer:

 1. Lol :D:D:D Släktfel!!! Jonis spelar My little pony spelet på nätterna också./Jeanette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså hjälp, det är så hämskt!
   snart ska jag sluta.... ännu några levels framåt... jag lovar....

   Radera
 2. Hahaa, härligt Jeanette att du avslöja Jonis nattliga hobby:) Förresten undra Elisabeth senast då boysen var hos dem (de brukar spela tillsammans ibland) om ni Jeanette slutat spela Hayday i er familj? Ibland på lande har jag blivit väckt (av mamsens IPad) av en kossa som muat just då jag håller på och somna..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Samma här, jag fick en ganska priceless min av mannen då det muuuade till på telefonen efter att vi på kvällen släckt lampan...

   Radera
 3. Jag spelar också hay day! Är på level 69, snaart 70.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att höra!
   Wau, vad du varit duktig, vi är ännu på level 19 ;)

   Radera