torsdag 18 juni 2015

Sommar makeover

Ska till Tallin på girlstrip och Googlar som bäst: Tallinn; ripsienpidennykset; hampaiden valkaisu; rusketussuihku. 

Tycks ha behov av uppfriskning till sommarskick - i brist på sommarväder. Med hjälp av trixen ovan är vem som helst snygg genast på morgonen, eller hur? Har en gång haft ögonfransförlängning och lovade mig själv då att inte ta pånytt, då det blir så fult mot slutet och är obehagligt då man måste riva loss dom sista fransarna - men det är flera år sen, och visst var det så härligt så länge det varade. Spraybrunis har jag en gång testat, och blev så brun att jag skrubbade mig röd för att kunna gå till jobbet nästa dag - men också det är flera år sen så det är också så gott som bortglömt... Tandblekning har jag inte testat, men skulle vara snyggt till sommaren.

Har nån gjort nåt av dessa i Tallinn?

wallpaper

(För fransar tycks Casabella vara det som mest rekommenderas på nätet i diskussionsforum.)

2 kommentarer:

  1. Aj shit, all de tre som du nämner är ju fina då de är lagom...problemet är att hitta nån som inte får en att se white trashig ut. Men visst är dessa bra genvägar på sommaren, speciellt om man hittar nån som förstår sig på den gyllene medelvägen. Bildbevis sen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nå det är just det, därför får vi se vad jag vågar mig på... 😉

      Radera