onsdag 7 oktober 2015

Köpförbud

Jag har nu varit i smink-köpförbud redan i 6 månader, som jag lovade på påsken. Det har lyckast riktigt bra och jag är förvånad och stolt. På sommaren började jag drömma om att fara till härliga Thailand igen. Resan dit är sjukt dyr som alla vet och jag har insett att drömmar behöver uppoffringar - speciellt eftersom jag börjat jobba 80% och får således 20% mindre lön sen augusti. Nu har jag därför redan en längre tid också varit i kläd-köpförbud och får köpa kläder endast på loppis.

Kläd-köpförbudet tänker jag fortsätta med också efter resan. Påriktigt så har jag ju allt jag behöver. Mer är det så att jag har för mycket och kanske skulle borda bli av med mera kläder - fastän vi i sommras förde en bil fullproppad med vuxen- och barnkläder, leksaker, böcker och inredningsgrejor till Röda korsets kontti vid Esbo Ikea (rekommenderar). Om jag iallafall behöver nåt nytt, tänker jag ha som regel att samtidigt föra en påse med nåt jag inte längre behöver till SPR kontti eller H&M textilinsamling.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar