torsdag 29 oktober 2015

Mitt födelsedagskalas

Det var ett riktigt roligt och lyckat kalas - om jag så själv får säga. Och fick bra feedback också av barnen "det är roligt att ALLA, också vi barn, har roligt på ditt kalas". Hade bakat in en hel del program, så jag måste riktigt skriva upp åt mig själv för att komma ihåg. Först började vi iallafall med Mojito. 


Mete för barn och vuxna var ganska spännande för båda dera. Barnen fick bl.a. guld/silver tatueringar från Glitter (typ sådana HÄR) och sugrör med caramell/chokladsmak till efterrätten (ett roligt tips för kalas!). För vuxnas "K18 påse" hade jag besökt bl.a. Alko och Keltainen ruusu. Pappornas metespåsar innehöll dessutom en hög med perversa kylskåpsmagnetord.

Pinjata!


Slutligen blev det "Hotel Transylvania" -filmen och popcorn åt barnen medan vuxna åt kaka. Jag hade satsat hårt och bjöd denna gång på själv lagad kaka isället för Frödinge. Under efterrätten ordnades en tävling med kylskåpsmagnetorden för oss vuxna. Tävlingen var naturligtvis att parvis komma på den perversaste meningen. Vinnaren var överlägsen och meningen var jätte smutsig och nästa omöjlig för paret att läsa medan vi andra kiknade av skratt. Meningen passar inte hit i sin helhet, men ni får se en del av den nertill. Vinnarparet fick naturligtvis med sig hem en present från Keltainen Ruusu hehe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar