söndag 8 januari 2017

Jullovet

Vi har haft ett skönt jullov i år - tack för det!! Vi hade en solsemester bokad, men jag var sjuk innan jul och fick t.o.m läkarintyg för avbokande. Som tur vågade vi oss iväg iallafall och fick således en korrigerad upplevelse till förra årets avbokning pga min sjukdom.


Det var vår sjunde gång på Gran Canaria och vi reste tillsammans med min barndomskompis familj. Dom har också två pojkar i samma ålder, så det var bara att ge dom en boll eller några bössor, så underhöll dom sig hela dagen. Vi njöt av att vara ute från morgon till kväll, mitt i vinter-Finland då man är inomhus i typ 3-4 månader. Jag skyddade mig som vanligt som Michael Jackson från solen.

 

Efter att vi kom hem kom det äntligen snö och vi spenderade ett par dagar ute med dubbelkusinen och hennes pojkar. Vi gjorde tex. en utflykt till Noux, som blev ett äventyr pga borttappning... long story...

 

Så har vi besökt HAM, varit på handbollsturnering och jag har träffat mina flick kompisar. Dygnsrytmen är sååå semester att jag inte täcks säga det högt, men på nåt sätt ska vi nu komma in i vardagen igen imorgon.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar