söndag 22 januari 2017

Favorit naturkosmetik produkter

Jag har tre favorit naturkosmetik produkter - produkter jag skulle köpa om igen.En är definitivt h&m's torrshampoo, som jag inte skulle kunna leva utan. Den hjälper då jag inte orkat tvätta håret (vilket sker varje vecka) OCH den hjälper att få volym i håret då man ska på fest.

En annan är bo-ho's solpuder i färgen "terre de gascogne". Härligt, lite shimmering. Perfekt färg för att tex. på sommaren pudra hela ansiktet med, utan nån annan smink.

Och min favorit, som är Bottega Verdes mascara. Aldrig trodde jag att kräsna-mascara-jag skulle hitta en naturkosmetik mascara, men denhär är allt jag vill av en mascara; volym (det ska se ut som om jag har mascara och inte naturligt mörka fransar) och så vill jag ha längd.

Ajjo, Bottega Verdes läppstift saknas från fotot, men finns på ett foto HÄR. Färgen är Rosetto Luce Naturale nr 104169. Mossa är ett märke jag är intresserad av och jag tänker definitivt testa genom deras produkter. Mossa fås för bra pris i stora matbutiker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar