onsdag 25 april 2018

-10% rabatt på konjac svamp åt mina läsare

FICK EN ÄNNU BÄTTRE RABATT, KOLLA HÄR.

Mina läsare har fått en egen rabattkod på -10% på SkinMoods konjac svampar i Ruohonjuuri. Du får rabatten genom att visa denhär koden. Svampen kostar annors 9,99€. Koden 8L386QNN är i kraft till slutet av maj 2018. Själv kan jag inte mera tänka mig vara utan en konjak svamp HÄR.

Mina läsare i sverige får -10% rabatt från Happy Food Store (svenska Ruohonjuuri) med koden 2R7VS0G3.
SkinMoods svampar var dom första konjac svamparna på marknaden och dom har vunnit flera pris i Finland, tex. årets Top 10 produkt år 2014 av LivBox beställare, Top 5 produkt av Ruohonjuuris personal och Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto valde svampen till årets bästa vårdprodukt år 2017. SkinMoods svampar är dessutom 100% naturliga, komposterbara och har ett certifikat med EU-standard.

Jag frågade SkinMoods inköpare ifall det finns skillnad mellan olika märkes svampar. Hon medgav att hon ju inte är det mest objektiva att kommentera saken, men ansåg att svamparna har stor skillnad. För det första ska du köpa en svamp som är torr, inte en sådan som är fuktad i paketet och därför måste ha tillsatsämnen för att inte mögla, och det finns tom svampar som innehåller plast, färgämnen och/eller tungmetall. Så det lönar sig att vara noga. SkinMoods inköpare är kosmetolog och berättade att denhär svampen var orsaken till att hon sa upp sig från jobbet och blev företagare - så imponerad var hon av dens inverkan på huden.
 
SkinMood har sex olika svampar för olika behov:
Pure - för normal hy
Aloe - för torr hy
Bamboo charcoal - för fet hy
Collagen - för vuxen hy
Rose - fet vuxen hy
Body sponge - för kroppen 14,65€

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar