onsdag 4 april 2018

Whamisa, det hetaste just nu

Whamisa är det hetaste på naturkosmetikmarknaden just nu. Det är fråga om en naturkosmetikserie från Sydkorea. Bakom märket ligger över 10års forskning och det skrivs att Whamisa produkterna är effektiva och säkra, och nästa alla dessutom vattenfria. Whamisa sammanför dagens största hudvårdstrender; Sydkoreansk hudvård + luomu naturkosmetik + fermenterade ingredienser.

Skönhetsprodukter från Sydkorea kallas K-Beauty och Whamisa är ett av de få ekologiska K-Beautymärkena. Felfri hud med mycket lyster är ett viktigt skönhetsideal i många asiatiska länder och hudvården anses viktigare är makeup. Kvinnor använder upp till 10-15 olika produkter i sin dagliga hudvårdsrengöring. Ordningen på produkterna är viktig; från tunna produkter till tjocka. Viktigt är också hur man lägger produkten; masserande, tryckande eller penslande.

Synonymt med K-Beauty är sheet masks, dvs arkmasker, som man lägger på ansiktet och sen drar av efter några minuter. En Whamisa sheetmask (engångs) kostar 10-15€. En annan grej är 7 skin method; essencer/ansiktsvatten läggs på ansiktet 7ggr och ska torka mellan varje lager.

Whamisa kan köpas på nätet tex. från hyvinvoinnin tavaratalo.fi, Jolie.fi eller från Ego/YA och Ruohonjuuri. Jag vill absolut testa på en sheet mask och ansiktsvatten (hoitoneste).Whamisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar