torsdag 29 mars 2018

Babylena kinder

Nu har jag i några veckor använt tre nya produkter. Vet inte vilken av dom det är fråga om, eller är det dom alla - men mitt ansikte är sååå lent som det aldrig varit. Det är en så stor skillnad att jag nästan blivit skrämd och har t.o.m. googlat "produktens namn + cancer", men det kom nog inte upp nåt. Fast produkterna är naturkosmetik, så visst finns det ju gifter och ohälsosamma ämnen i naturen också. Främst funderar jag på hyaluronsyra, som är en naturprodukt, men kan den månne ändå vara ohälsosam? Eller kan nåt som inte är ohälsosamt eller har negativa bieffekter faktist vara såhär bra och effektivt?

Mina tre nya produkter är alltså härliga och effektiva och det är fråga om;
  1. Novexperts Booster Serum. Som jag skrivit om HÄR, gör hyn super len.
  2. Ansiktsvatten. Som jag aldrig använt eller fattat idéen med, men som flera på Luonnonkaunis mässan sa att man absolut ska använda pga det balanserar hudens pH och är återfuktande.
  3. Konjac svamp. Länge har jag haft på agendan att testa denna trendiga produkt, men det blev av först nu på Luonnonkaunis mässan, då konsulenten kunde visa exakt hur man ska göra. Skriver ett inlägg om det till nästa (nu HÄR), men basically så använder du den till rengöring och samtidigt avlägsnar den döda hudceller samt är rik på vitaminer. Även denhär gör kinderna super lena.
Nu borde jag bara testa produkterna skillt för sig för att få koll på vilken som är mest effektiv. Serumet är dyrt, så då det tar slut är jag säkert utan en tid och får då veta dess verkan. Tror dock att definitivt svampen och kanske t.o.m. ansiktsvattnet också bidrar. Rekommenderar att testa dessa.

Har du testat nån av dom här produkterna?
Har du använt ansiktsvatten? Har du ett favoritmärke?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar