torsdag 8 mars 2018

Novexpert Booster Serum

Köpte Novexpert Booster serum with hyaluronic acid (30ml) extempore igår från Ego på Iso Omenas lohkotut päivät. Dens vanliga pris var 51€, men nu kostade den 34€ och försäljaren berättade att det är Novexperts mest sålda produkt, det fuktar otroligt bra och kan användas både som kur eller konstant.

Novexpert är 100% naturlig hudvårdsserie från Frankrike (2008) utvecklad av läkare och experter som jobbat med Shiseido och Kanebo. Novexpert har EcoCert certifikat och produkterna är milda och passar alla hudtyper. 

Novexpert Boost serum sägs vara "antirynk utan sprutor". Det skrivs att den innehåller 480mg hyaluronsyra och flaskan kan jämföras med 20 hyaluronsyra injektioner. Visst är injektion en annan sak, men mängden hyaluronsyra i denhär flaskan skrivs vara högst i världen.Novexperts serum påminner mycket om inhemska
Supermoods One minute facelift -serum HÄR.


Själva serumet är genomskinligt och gelaktigt. Från pipettflaskan fås lätt 2-3 droppar som räcker till hela ansiktet, även ögonen. Serumet är lätt att applicera och suger genast i sig. Man ska inte sätta för mycket, eftersom det då kan bli lite klibbigt och svårt att sminka sig efter det. Jag satt dagkräm på, men det behöver man inte om hyn är oljig. Ett stort plus är att serumet kan även användas runt ögonen och det skrivs att hyaluronsyran tom kan hjälpa mot mörka ringar under ögonen. Doften är god och inte över huvudtaget örtig/doftlös/naturlig, vilket jag ibland stör mig på i naturkosmetik.

Produkten är jätte dryg, men eftersom den inte innehåller konserveringsmedel så håller den bara 6 månader så man får nog använda den varje dag för att få slut på den inom den tiden.

Fick babylena kinder på nolltid, kolla HÄR.

Du hittar Novexpert i Hehku, Sokos, Sokos Emotion, Ego, på Stockmann och i nätbutiker. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar