onsdag 7 juni 2017

Supermood

Anne Kukkohovis Supermood (2014) finns att köpa i Sokos och Sokos emotion. Märket var helt obekant för mig, men köpte det på Tallinresan från båten. På båten var priset lite billigare och det var dessutom -30% rabatt, så det kändes ok att testa på det annors jätte dyra märket. På tex. Hyvinvoinnintavaratalo.fi kostar den 68€, men nu betalade jag 39€.

Egoboost innehåller den finska “supersvampen” chaga som är rik på antioxidanter, men också finsk björksav och kollagen från fisk. Egoboost finns i glasflaska med med pipett och serumet är ljusbeige som doftar milt. De syntetiska ingredienserna odium benzoate & potassium sorbate är sist i inci vilket betyder att det finns allra minst av dem i produkten.
 


Serumet är jätte tunnt, lätt, rikligt och absorberas direkt. En halv pipett räcker bra för hela ansiktet. Effekten känns genast och huden blir mjuk och jämn. Denhär funkar på min 40+ hud som Lumenes magic drops nån gång funkade på 20+ och 30+ mig. Använder denhär som lyxprodukt innan fuktkrämen då det är festdags och jag vill att makeupen ska bli och hållas snygg. Härlig produkt, men kommer nog aldrig köpa den för fullt pris.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar