lördag 10 juni 2017

Natural goods companys vår-rea till sö.11.6

Enligt naturkosmetik guruna Noora Shingler och Katja Kokko, är Natural goods companys vår-rea THE naturkosmetik rea. Dom har båda på sina sidot sina favorit top 10 produkter från rean HÄR och HÄR. Jag gick igenom 42 sidor med produkter - och hittade en massa. Först var kassan över 200€, men fick det reducerat till under 100€. Smink har jag svårt att köpa utan att testa färg och konsistens på handen, därför blev det bara krämer mm.

https://www.naturalgoodscompany.com/ystavamyynti.html

Mest glad är jag över svart nagellack (16,83€), som jag hittills inte hittat inom naturkosmetiken och Biosolis spf30 solkräm (23,92€) som är "melt-in". Aldrig har jag köpt så dyrt nagellack tidigare, men what can u do då jag inte hittat andra svarta.



Egentligen använder jag inte vaddlappar (2,70€), men nu till sommaren kan det vara behändigt på lande och då kan jag samtidigt få mitt misellvatten använt. Min man använder topsyn typ varje dag, vilket inte alls är bra, men ett steg bättre i alla fall om dom är luomu. 200st för 2,70€ är ganska bra.



Dom här eteriska oljorna hade jag i min köpkorg. Jag har börjat bli förtjust i Lavendel (8,88€) som jag har, som jag sätter några droppar av i tvättmedlet, på dynan ibland och bland underkläderna. Lavendel sägs vara bra för avslappning och rogivande av kropp och sinne. Den är också inflammationshämmande, antiseptisk, antibakteriell, balanserande och regenererande. Citron (8,16€) finns också på min köplista och den sägs vitalisera och stimulera, rensa sinnet och skärpa uppmärksamhet och beslutsförmågan. Också den är antibakteriell och stimulerar dessutom blodcirkulationen. Ros (14,40€) skulle jag villa ha för doften och använda i bykmaskinen. MEN googlade fram att eteriska luomu oljor finns att få billigare annanstans, så skippade domhär.



Dödö-förrådet fyller jag alltid på då dom finns på rabatt. Mádàras (9,10€) doft är jag inte så förtjust i, men den har nog hittills varit bäst.



Åt min man hittade jag Sante duschgel (6,53€), dagkräm (10,17€), rakskum (5,41€) och hårvax (6,57€).



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar