måndag 26 juni 2017

jonna.info goes instagram

Jessica tyckte jag borde ha ett instagram-konto till min blogg. Att man där kan göra reklam för sina inlägg och folk då lättare skulle komma ihåg att gå in och titta. Helt bra idé och ska nu testa på det. På Facebook har jag aldrig velat linka till bloggen och göra reklam, vill hålla dom skilt.

Jag har ett privat instagram-konto, men har egentligen bara använt det till att fixa coola filter på foton. Just nu använder jag bara Facebook så är lite rädd för att en ny social mediekanal = ännu mer skärmtid. Åtminstone blev det så idag då jag i ca 3h satt i bilen på min lediga dag och fixade på det nya kontot. Det skedde nämligen så att då jag öppnade ett allmänt instagram-konto för bloggen så *poof* satte programmet dit alla foton jag någonsin filtrerat med instagram sen 2012. Och samtidigt, eftersom kontot var allmänt, så *poof* hade jag en klunga med anhängare. Där satt jag sen och stressade över ifall det fanns typ nakenbilder bland mina 1500 foton... Bilderna måste tas bort en i gången och det var såklart denna dag så blåsigt att nätet kraschade med typ 10 bilders mellanrum. Jag kan berätta att jag svor ett antal gånger, men också såhär kan man alltså spendera sin lediga dag. Summa summarum: följ mig på instagram jonna.info


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar