onsdag 21 juni 2017

Bottega Verde shopping + rabattkod -20%

For förra veckan på Bottega Verde uppköp till Gäddvik för att fylla på förråden. Köpte härligt doftande Aloe shampo-tvål-bubbelbad (8,50€) till lande där det är enkelt med 3-in-1 för barnen, samt härligt doftande Iris duschgel (7€) till mig. Ögonkräm behövde jag också och det blev Lauron plus med SPF15 (24€), samt härligt argan-iris doftande handkräm (10€) till jobbet.


I sminkväg blev det BB- (18€, inlägg HÄR) och CC-kräm (18€, inlägg HÄR), som jag länge väntat på att skaffa. Dom har SPF15 och SPF20 solskydd - perfekt för sommaren. Därtill blev det en ny volym Maximeyes mascara (17€) och vattenfast brun ögonskugga i penna-format (15€) - dom är härliga!


Den ljusaste BB:n är ganska mörk, men ok på sommaren. Ljus beige CC:n bredvid är mycket ljusare och går tom på vintern. Genom att köpa dom båda får man en perfekt SPF-foundation-mix.

Fick en massa testers, tex. nya primern Splendida med SPF25 (30€) är jag intresserad av och linfröhåroljan (15€) doftar härligt. Nya matta läppstift (17€) i läckra populära röda färger ska jag också testa.Jag får nu erbjuda er läsare -20% rabatt
på alla Bottega Verde produkter!!
Kolla HÄR fler Bottega Verde-produkter jag testat.
Med beställningen får man dessutom alltid en gåva.
Beställningen kan skickas eller man kan hämta den i Gäddvik.
Skriv som rabattkod: JONNA (med stort).
Rabatten gäller hela juni!!

2 kommentarer:

 1. Hej, behövde ny mascara o läppglans så klickade hem det + bbkrämen o en eye liner. Hoppas de är bra!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dom är bra, hoppas du gillar!

   Jag använder BB-krämen redan nu, fast den ser så mörk ut så blandas den helt bra med hudfärgen och ger passligt med färg, inte för mycket.

   Den där penna-ögonskuggan är förresten härlig och tänker köpa den i fler färger.

   Om du far efter från Gäddvik så kan du testa o shoppa mera där om du får lust :)

   Radera