måndag 8 oktober 2012

Huuto & loppis

Går genom pojkarnas alla kläder, leksaker och andra babyprodukter. Huh sånt jobb och bastun blir nu full med grejer. Ska nog ta mig i kragen och föra allt till Esbos Nella&Nuttu eller Akseli. Tror jag väljer N&N då det är billigare och dom städar och viker kläderna varje dag. Där kanske inte går lika mycket folk, men sku bara inte orka ta mig till Akseli sen varje kväll för att "städa". Vad har ni klokare för erfarenheter?

Lite saker har jag haft på huuto också nu och då, satt just några produkter HÄR. (Speciellt Carry har jag varit jätte förtjust i.) Mycket vill jag också spara till lillebrors och mannens lillebrors eventuella barn. Och en del sparar jag för mina egna - vissa saker kan jag bara inte göra mig av med då de har sånt känslovärde.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar