torsdag 12 september 2013

Andra Moroccanoil-flaskan & Tangle Teezer

Köpte idag en ny flaska på Forums cirkusdagar för 39€. Kollade att jag köpte senaste olja, som just tagit slut, den 17.4. Jag har använt den varje dag i 5 månader. Så fast den känns dyr (ofta på rabatt för 39€), så är den alltså super riklig och doftar härligt. Jag sätter lite av den dagligen i topparna för doft, mjukhet, glans och vård. Den kan också sättas i vått hår, eller i hårbottnet före hårtvätt. Om man färgar håret hemma går det bra att blanda lite olja i hårfärgen. (Bredvid fanns en Schwartzkopf-olja för 14€, skulle nästan ha fått tre sådana för samma pris och tvekade en sekund - men har blivit beroende av Maroccanoil-doften. Och har med åren märkt att dyra hårprodukter ofta beryder att man behöver använda en mindre mängd. Såhär övertalade jag mig själv.)

Dessutom köpte jag en Tangle Teezer -hårborste (14€), som jag länge varit nyfiken på och läst gott om på så många bloggar. Det finns ju en massa kopior också i butikerna, som säkert är lite billigare och lika bra, men ville nu testa the real thing. Borstade just genom vått hår lätt som en plätt - vau!

5 kommentarer:

 1. Den där tangle teezern är guld! Jag trodde först att det bara är bull, men nej.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den är guld! Och det var på din blogg jag läste om den första gången :)

   Radera
 2. Måste bläddra tillbaka till detta inlägg. Nu har dom oljan på gruopon deal för en rätt billig peng (om jag inte tar helt fel) http://www.groupon.fi/deals/koko-suomi/chemist4U/27437412?nlp=&CID=FI_CRM_1_0_0_276&a=1662
  Jag ska nappa på erbjudandet och testa, blev lite nyfiken då du skrev om den. :)

  SvaraRadera
 3. Oj ett sånt pris! Det är inte THE Moroccanoil som Madonna skulle ta med sig till en öde ö ;), och den kanske inte har samma doft, men jag har också haft billigare håroljor och varit jätte nöjd! Den är säkert jätte bra och super bra rabatt!!

  SvaraRadera