onsdag 4 september 2013

Bobbi Brown smink till Stockmann

HÄR hittas på Stockas sida en counter, så ivrigt väntar folk på Amerikanska sminkmärket Bobbi Brown att komma till Finland. Har mången gång läst om märket på skönhetsbloggar och varit nyfiken på det.
Har förstått att Creamy Concealer är produkten dom är mest kända för och en produkt alla kvinnor borde ha. Mha den ska man kunna täcka vilka mörka ringar under ögonen som helst - den behöver jag!
Creamy concealer kit & Creamy concealer

6 kommentarer:

 1. Den behöver jag definitivt också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. ett måste för alla småbarnsmammor!

   Radera
 2. Behöver!! BErätta sen om den var bra!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jeps! Jag önskar såå att dethär skulle vara lösningen... ;)

   Radera
 3. Hej! Jag känner att jag måste rapportera om mitt besök till Bobbi Brown-affären idag. Jag kikade in i den eftersom jag kom ihåg detta ditt inlägg :-) Killen sminkade mina ögonpåsar och lyckades dölja dem riktigt väl, men concealern påminde mig om joe blascos produkter i sin torra, ganska stela konsistens. Han la på ett jättetjockt lager som säkert skulle dölja vilka helvetiska pandaringar som helst, men jag föredrar personligen tunnare produkter som inte lägger sig i rynkorna efter ett tag. Kommer inte att köpa den, tyvärr. Däremot köper jag deras 50+ solskydd för ansiktet, mycket tunn, lätt och väldoftande, men finns bara på asiatiska marknaden. Slut på rapport!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Detdär var jag lite rädd för. Å ena sidan är det just supertjockt spackel som är det enda som kan funka för mina ögonringar, men å andra sidan vill man ju inte ha en tjock kaka under ögonen... Bra ide, jag ska också göra sådär, att dom testar det på mig innan jag köper! Om den är tjock kanske man kan använda den som kvällssmink (whenever that is..?) :)

   Radera