måndag 30 september 2013

Muskelvärk

Hör och häpna; JAG har muskelvärk. Jag är ju inte den sportiga typen och har egentligen aldrig sportat. Yoga och gym har jag gått på ibland och 7minuteworkout har jag tittat igenom sittandes i soffan. Har varit på länk 5ggr i mitt liv och på jumppa kanske 7ggr. Eftersom man ju med åren bara blir mer och mer styv, känner jag att jag borde göra nåt för att hålla hälsan uppe - och anmälde mig till Tapiolan Voimistelijat. Konceptet verkar bra och det finns fyra olika timmar att välja mellan varje kväll och priset är billigt (100€/år), eftersom timmarna hålls i skolor. Nu har det gått fyra veckor sen anmälningen och har inte ännu deltagit en enda gång... Needless to say -  jag är ganska bra på excuser och på att lura och övertala mig själv. Borde säkert själv gå igenom nånslags Motivoiva haastattelu, vars skolning jag var på idag.

NÅ, hade bestämt mig för att korka jumppasäsongen med söndagsjumppa på morgonen - men hups! då jumppan började satt jag hemma i pyamas vid morgonmålsbordet och var häpen över hur det kunde hända? Jag som ju är så motiverad och verkligen hade bestämt mig för dethär!? NÅ, såpass dåligt samvete fick jag iallafall att jag körde igenom en gymstick dvd x 2 och for med pojkarna på cykeltur och tog små springsteg. Nu sitter jag här stolt över min muskelvärk! (En känsla jag inte haft sen typ 2007.)

Someday beibe!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar