tisdag 4 februari 2014

L’Oréal Nutri Gold -ansiktsolja

Tycker nu på vintern helatiden att min hy känns torr vad jag än gör. Bongade denhär nyheten i Anttila och måste ha den. Hade dessutom läst hur MakeUpOnMyMind prisar den: "Nu är jag i alla fall kär igen! ...jag måste säga att huden ser strålande ut. Faktiskt också yngre. Eftersom den 1. Blir glossigare och 2. För att oljan gör huden mjuk och då ser den spänstigare ut." Efter en veckas användning är jag nog inte lika övertygad som MakeUpOnMyMind i fråga om strålade hud - men dom är nog jätte jätte sköna och som kombination en vinterräddare.

L'Oréal Paris Nutri Gold Extraordinary Oil-cream (50ml, 16,90€)
Den vårdande Oil-krämen ska ge huden näring, fukt och lyster. Krämen känns tillräckligt fuktande och tjock för vinterbruk. Doften är inte för stark. Jag har använt den som nattkräm, men varför inte också använda den som dagkräm?


L’Oréal Paris Nutri Gold Extraordinary Oil (30ml, 18,90€)
Innehåller 8 essentiella oljor och kommer i en snygg glasflaska med lätthanterlig och doseringsvänlig pipett. På kvällen sätter jag rikligt av oljan, som snabbt suger sig in i huden medan jag borstar tänderna. Oil-krämen sätter jag rikligt av på. Om du är känslig för dofter, kanske denhär inte passar dig då den doftar mycket starkt eteriska oljor. Ganska samma doft som Clarins ansiktsolja jag tidigare haft. Men man vänjer nog sig snabbt vid doften. Under dagkrämen sätter jag 3-4 droppar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar