torsdag 6 februari 2014

Nya sminkprodukter

Shoppade loss lite på Kicks i Kampen tidigare under veckan. På min köplista fanns två av fyra produkter jag köpte, den tredje produkten var en wanties och den fjärde ett impulsköp. What can I say - jag är alltid så svag för bra försäljare.

Har så urgamla sminkborstar, att nya länge funnits på min köplista. Köpte Kicks eget märke, som var förmånliga. En borste för solpuder (13,90€) av ponyhår och en syntetisk borste för concealer (12,90€) tex. under ögonen. Riktigt bra är dom.

 
 
Guerlian solpudret har tagit slut efter två år och nu fick jag äntligen köpa och pröva på Lumenes med lite skimmer (14,90€) - och är riktigt nöjd med det.

 
Denhär Make Up Stores omskrivna och omtyckta Cover all mix (32€) har jag länge funderat på. Nu syndade jag och köpte ny fast gamla inte är slut. Men har inte mera lust att vänta på att Bobbi Brown ska ta slut och är bara sååå sugen och nyfiken på denhär. Orange (tv) är för blått under ögonen, den gula (th) för röda prickar och den tredje (uppe) är en neutral färg som båda färgerna kan blandas med för att få rätt nyans under ögon och på rödheter. Denhär täcker nog jättebra och bra att jag köpte penseln att applicera med. Sen suddar jag ut med fingret.
 
 
Dethär var ett verkligt impulsköp, eftersom jag länge varit nöjd och mycket trogen min Inglot läppglans. Mina Inglot (köpte 6st i samma färg senast jag var där) håller alla på att ta slut och butiken finns endast i Kluuvi, vilket försvårat uppdatering av förrådet. Dessutom hade jag lust för ett snedsprång för att se om gräset är grönare på Kicks. Färgen är bra, sägs hålla upp till 6h, vilket den nog inte gör - men denhär ger nog mer fukt till läpparna än Inglots. Ett riktigt bra läppglansval för vinterbruk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar