lördag 26 oktober 2013

Bobbi Brown concealer

Denhär har jag länge väntat på (mer om produkten HÄR). Måste säga att jag är lite besviken på att jag inte fick en WOW-känsla. Tanten som testade den på mig på Stocka satte först av en annan liten burk, "peittare" kallade hon den, och sen av denhär och överst denhär askens lilla puder. Frågade så många gånger "varför hon satte en annan produkt ännu under och var den nu var för produkt" så många gånger utan att riktigt fatta, så jag täcktes inte mera fråga - och fattade inte. Den första sa hon att var en peittare dvs concealer i färg enligt min hudton. Nå vad var då denhär andra produkten? Var det inte det denhär är? Nåjaa, sanningen är säkert att jag är så grymt mörk under ögonen, så det inte räcker med en produkt...

 
Köpte ändå bara denhär ena. Man får köpa den med eller utan litet puder. Hon fick mig övertalad att köpa med puder. Dethär pudret är ljust och lite gult. Om man använder samma puder som i övriga ansiktet kan det lätt bli mörkt under ögonen - och det vill vi ju inte.
 
Visualisering av storleken.
 
Tycker tyvärr inte den är nåt mer speciell än andra tjocka concealers jag använt. Visst täcker den helt bra, men det gör också tex. Inglot eller Joe Blasco. Problemet för mig är mycket också det att mina ögon är jätte rinniga, så det finns inte mycket kvar efter jobbet - vad jag än försöker men. Klart man skulle kunna piffa upp sig under dagen eller innan man far från jobbet, men det orkar jag inte med.
 
Concealer under ögat till vänster, härifrån sett.

4 kommentarer:

 1. Testa Cinema Secrets eller DMKC! Håller hela dagen! H. En med samma problem

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Jessica för tipset!!
   Kommer jag ihåg rätt, att du jobbat med kosmetik?
   Finns dom i Finland? Var kan man beställa av dom?
   Är dom ok för torr hud?
   H. desperat

   Radera
  2. Ja du minns rätt, jag jobbar med kosmetik. Är kosmetolog och tillbaka på jobb efter barn och utlandsvistelse. Jag tar emot kunder samt ger skolningar etc. Dessa två produkter fås i Finland, tex via mig eller diverse återförsäljare. Kan ge mera info om du vill! :-)

   Radera
  3. Tack Jessica, tar definitivt kontakt då det börjar se lite tomt ut i necessären. Kosmetikjunkien är alltid nyfiken på och intresserad av nya märken! :)

   Radera