söndag 27 oktober 2013

Kyrkslätt simhall

Var igår i Kyrkslätt simhall första gången. Vi brukar inte just alls spendera tid i simhallar, går kanske 1-2ggr/år. Kom ihåg att Malin berömde simhallen HÄR, så vi vi gav den ett försök igår. Kan inte annat än hålla med Malin - där fanns allt man behöver, vattnet var tillräckligt varmt också för mig och priset! Kollade på fredagen Flamingos priser: 22€/vuxen, 11€/barn och familjebiljett 60€. Kyrkslätt simhall: 5,90€/vuxen, 3€/barn och familjebiljett 15,40€.


från komunens sida.

Här ses stora rutchbanan, hopptornet, vuxen- och barnbassängen, samt  fontänen och virveln. Härtill finns ännu en kahluuallas för dom minsta samt en stor terapibassäng. Överallt är det tillåtet att ha simpuffar (vilket man inte får ha tex. i Hagalund).
Öppethållstider HÄR

2 kommentarer:

 1. Varför får man inte ha simpuffar? Hade tänkt åka till hagalund och simma med V och ta med puffar så bra att du skrev detta :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har ingen aning om varför, det är ju helt idiotiskt. I terapibassängen bottnar inte barn, så man får hålla i dom helatiden och måste vara två vuxna om man har två barn. Kahluualtaan är för babyn och barnbassängen har kaaaaallt vatten. Är nu lite osäker på om det möjligtvis är ok att ha puffar i den bassängen. Lönar sig säkert att ringa o fråga före.
   Men alltså som sagt var Kyrkslätt helt huippu och nya motorvägen är snabb. Om du har bil tar det typ 15min längre att åka dit från Drumsö :)

   Radera