onsdag 9 oktober 2013

Design House Stockholm Work lamp

Nu slog jag till och beställde DENHÄR som jag tittat på redan en tid. Har kollat in liknande på Clas Olson, men vill nu en gång inte bara köra med det billigaste. Denhär lampan är nu på rea (svart och vit) på Finnish Design Shop HÄR. Beställde en vit. Man kan ha lampan hängande i taket, liggande på golvet eller bordet. Den har stöpsel och dimmer. Beställde några småsaker till, med dom visar jag sen då paketet anländer. (Ha! Min första cliffhanger.)

 
Design house Stockholm gör ju så coola lampor annors också. Block light mm HÄR. 2 kommentarer:

 1. Så snygg! Köpte en sån från Confident Living.... ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Björn! Vad glad jag blev av att ha en läsare på andra sidan viken - och dessutom en man men bra lampsmak ;)

   Vilken härlig nätbutik Confident Living är - månne dom levererar till Finland?

   Radera