torsdag 12 juni 2014

Djuprengörande shampo (Herbina)

Surfar här i hårkrisen omkring på nätet och lär mig nya saker. Djuprengöring för hår har jag inte tidigare hört talas om. Men nu vet jag att hårfärgning kan bli grönt/rött/gult tex. pga metaller och kemikalier som håret får från kranvattnet. Håret skulle må bra av att djuprengöras varje månad från tex. stylingprodukter, silikoner, kemikalier och klor. Används som shampo och avslutas hellst med inpackning och/eller balsam. Använder du det för ofta kan håret torka ut för mycket.

Planerar ju nu här att blondera mig och före jag färgar håret kan det alltså vara bra att djuprengöra det. Dessutom skriver Nude att djuprengörande shampo kan ha en bieffekt som skulle vara önskvärd för mig "Juuri värjättyjä hiuksia ei kannata syväpuhdistavalla shampoolla pestä, sillä väri voi häippästä viemäriin.". Månne jag skulle bli av med koppar/orange ränderna mha denhär?

Idag ska jag testa Herbina från markethyllan för 3,90€, som rekommenderas av många.Herbina - Herbina syväpuhdistava shampoo 200 ml

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar