torsdag 4 september 2014

Sound of music -singalong 22.11

Sound of music är en av mina all time favourites från barndomen. Kan alla sånger och sjunger dom gärna högt, speciellt nunnans sång "Climb every mountain" - med operaröst. Nu ordnar Orion biosalong en dream come true: lördagen den 22.11 visas filmen kl. 17, publiken får sjunga med och det finns text. Dethär är den bästa nyheten jag hört på länge!
Link HÄR.

Julie Andrews in The Sound of Music
 
 
PS
Andra bra nyheter är att "Houswives of Beverly Hills" (onsd) börjat, "Bachelorette" (to) börjar samt en ny serie "Ladies of London" (onsd) börjat. En riktig super reality höst, som Hannah skriver.

4 kommentarer:

 1. Jag ääääälskar också denna film! Vi uppträdde just i augusti med min syster på bröllop med en sång härifrån! Saknar du sällskap i november ??! ;)

  h. Tessa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt, ert uppträdande uppskattades säkert!! Väntar på att kunna se filmen med pojkarna, ännu e den för spännande. Nu finns det förresten en annan favorit på Netflix, nämligen Annie! Men det värsta e att jag e bortrest då det e singalong buhuuu..... Vi får hoppas det blir en succe och dom ordnar fler datum.

   Radera
 2. Kanske min syster ställer upp som sällskap :) Ska ta och kolla in Annie.
  h. Tessa

  SvaraRadera
  Svar
  1. GÅ absolut om du också e stor fan!!!
   Och berätta sen hur det var.

   Radera