söndag 21 september 2014

Drops of Youth

Wow! Jag är såld. Body Shops ekologiska Drops of Youth är härliga. Både den för ansikte (storsäljare) och den för ögonen (kom ut i somras). Förstår bra att domhär är Body Shops mest sålda produkter och att det säljs en flaska var 30 sekund i världen. Drops of youth beskrivs som superserum och är Body Shops mest verksamma hudvårdsprodukt hittills. Produkterna kan användas som serum eller under serum. 

Vårdande serumdroppar som både fuktighetsbevarar och ger ny energi och lyster till torr hy. Passar alla hudtyper och används för hud som börjar visa de första tecken på åldrande.


Jag har använt två tryck från pipetten till hela ansiktet och halsen, morgon och kväll på rengjord hy före ansiktskrämen. Produkten torkar snabbt så man hinner inte massera länge. Hyn känns spänstig, jämn och slät när den torkat. Känns som ett bra botten för makeup och har inte upplevt behov av primer, eftersom hyn blir jämnare och lenare. En skön fräsch fuktboost faktist över förväntan. Kommer definitivt att köpa denhär pånytt. 

Drops of Youth Eye Concentrate jämnar ut intrycket av svullnad, fina linjer och trötthetstecken. Innehåller Edelweiss. Använd dessa perfekta partners för att ge din hudvårdsrutin en kraftfull boost!

Tycker om ögonkoncentratets svalkande roll-on-kula. Produkten kan användas ensam eller som serum under en annan ögonkräm. Denhär är jag sugen på att testa under vintern då jag inte tidigare använt ögonserum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar