måndag 1 september 2014

Pantene Youth protect

Dethär paketet fick jag via Buzzador. Jag är inte så kräsen med shampooer och tyckte den och balsamet var riktigt bra och skötte sin uppgift. Men har nog blivit lite addicted till Moroccanoil doften, så köper nog igen den till nästa. Det sägs ju att man inte ska använda samma produkt (ansiktskräm/ dödö/ shampo osv) efter varandra då hyn och håret blir lite resistenta och får inte ut allt av produkten. Så man ska alltid testa nån annan produkt mellan varven.

Håroljan Pantene Vitamin E Dry Oil kan jag varmt rekommendera. Fast jag också här älskar Moroccanoil och är beroende av oljans doft, så blev jag jätte förtjust i denhär doften också. Hårolja använder jag:
  • dagligen i topparna
  • före hårtvätt oljar jag in håret och hårbottnet ordentligt (dethär skulle jag inte göra med en dyr olja) och låter det verka under kvällen
  • efter hårtvätt, i fuktigt hår, i längderna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar