lördag 7 mars 2015

philisophy hope in a jar

Köpte denhär på flyget, men märket finns ju i Finland på Sokos och Sokos emotion sen mars 2014. Där kostar den 43€. Hade ganska stora förhoppningar, eftersom jag läst om produkten och väntat på att få testa den. 

Tyvärr har jag blivit besviken. Den känns för lätt och tunn för mig och skandinaviskt väder. Den blir nästan som vatten då man brer den över ansiktet. Krämens konsistens ser nog lockande, skön och lite skimmrande ut, beskrivs som sufflé - men är för vattnig för mig. Det skrivs att krämen är som ett glas vatten för ansiktet, men för mig vill jag att den ska kännas fuktande då man brer den. Doften är inte speciellt lockande. På nätet kan man läsa att doften är som surmjölk eller räka, jag tycker den är apoteksaktig. Har använt den i en månad och inte märkt nån inverkan. Köper inte igen.

På Sokos berättade försäljaren igår att hope in a jar är deras tunnaste kräm. Kan nog gärna ge chansen åt nån annan av deras krämer, tex. nattkrämen philosophy miracle worker eller philosophy microdelivery peel, som båda vann i en totalbeauty awards kategori. Och köpte en annan philosophyprodukt, som jag skriver om då jag testat den en tid.


What hope in a jar is formulated to do:
Antioxidant-rich hope in a jar is a world-renown multitasking moisturizer featuring a unique soufflé texture. It was originally created for the medical market to reduce the appearance of wrinkles, skin discoloration, rough texture, and dehydration. It contains gentle alpha hydroxy acids that dramatically improve skin radiance and gently exfoliate, revealing smoother, healthier-looking skin. 

Research results:
In a 4-week clinical study on 48 participants using product once daily: 
- 98% had smoother skin after 3 days 
- 81% had more radiant skin after 2 weeks 
- 98% showed diminished fine lines after 4 weeks

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar