onsdag 18 mars 2015

Bästa foundation just nu

Man kan lungt säga att jag testat mycket smink och därmed också många foundations - i olika prisklasser. Men det finns inte många jag blivit så förtjust i att jag köpt pånytt. Ingen av dom exclusiva dyra foundations jag testat har varit så bra att jag absolut skulle villa ha en flaska till. Men Garniers BB har jag använt många tuber av på sommrarna, och nu senast Lumenes CC.

Lumene CC är bara så jätte bra (för mig) att jag köpte en ny tub då den gamla tog slut. Använder den både till vardag och fest. Till vardag sätter jag ett tunnt, men täckande och jämnande, lager medan jag till fest bygger på en tjockare täckning med svamp eller pensel.Stod länge och talade med Lumeneförsäljaren på Stocka (som var helt sjukt bra och oj vad härligt att stå länge i lung och ro och diskutera smink med ett proffs). Jag funderade mellan Lumene CC, som jag varit så nöjd med, och Lumene Touch of Radiance serum foundation, som jag läst rekommendationer om men inte testat själv. Den första innehåller primer och den senare innehåller serum. Bestämde mig till slut för Lumene CC eftersom jag inte orkar använda primer till vardags, men nog sätter serum varje dag.
Lumene CC Color Correcting MeikkivoideLumene Touch of Radiance Serum Foundation  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar