torsdag 20 september 2012

BB överdos

Fick idag på Stocka lite överdos av BB-krämer. Själv använder jag Garniers och tycker den är bra. L'oreal har ju sin och nu har också Maybelline BB, kollade in Lumenes BB (som verkade mer täckande är Garnier) och har sett att Body Shop också har en BB-kräm (den verkade kiva, men enda nyansen som finns i Europa just nu är nr.3 och den var för mörk). Men det senaste är att L'oreal har ett BB-puder... Whaaat?
Men pudret verkade nog super tunnt och skönt... Tror jag blir tvungen att köpa det...

Alltså summa sumarum så diggar jag idén med BB, att man inte efter duschen behöver annat än ögoncreme, BB och så pudrar man lite på. Den jämnar ut och täcker tillräckligt och resultatet är naturligt. Det är grymt skönt att använda en produkt istället för 2-3 (fuktkräm, base, foundation). Får se om den är tillräckligt fuktande också på vintern.

2 kommentarer:

  1. Alltså berättanu för en dorka att vad är BB creme? Trodde att du talade om Big Brother creme...:) Jag e så out! Kanske en blivande 3-barn mamma skulle ha nytta av BB creme ifall man ser fräsh ut?!

    SvaraRadera
  2. Hehe! BB-krämer är det stora skriket inom smink år 2012. Det är som en färgad dagkräm med lite extra i. http://www.jonna.info/2012/05/bb-cream.html

    "...en hudvårdsprodukt som lovar återfukta, ge solskydd, korrigera trötthetstecken, linjer och orenheter och dessutom ge lyster."

    Alltså BB-kräm är deeeefinitivt nåt för en trebarnsmamma - då klarar du dig undan med en produkt! Garnier har jag tyckt om, min arbetskompis diggar L'oreals (hennes hud blev för glansig av Garnier), Lumene och Body Shopens är jag nyfiken på. Och så finns det ju förståss dom dyrare märkena.

    SvaraRadera