måndag 3 september 2012

Maybelline falsies volum express

Feather-look är visst den nyaste i falsies serien. Köpte vattenfast. Bytte till vattenfast mascara på våren under den värsta allergitiden, var nöjd och tänkte fortsätta med det. Kollade på veckoslutet igenom beauty award winners 2012 och falsies mascaran vann ju "årets mascara 2012" av både cosmopolitan.uk's läsare och totalbeauty.com's jury - så jag måste ju testa den. Här ses resultatet:
13,95€ kostade den på Tarjoustalo.
Den påstår sig vara mjuk pga gelkonsistens och det är den - inga hårda och stela fransar. Det sägs att man kan sätta ett lager till/ flera lager - bara man inte låter den torka emellan. Här på foto har jag två lager. Kort sagt känns den bra och förlänger fransarna tillräckligt.

**19.9.2012
Har nu använt mascaran i två veckor. Kommer inte att köpa den pånytt. Tycker inte den förlänger mer än andra förlängande jag använt. Den började klumpa och se dålig ut på fransarna redan efter en vecka. Det är så att jag undrar om mitt exemplar har nåt fel. Borsten är klumpig. Den vattenfasta är svår att få bort i jämförelse med andra vattenfasta jag använt.
Går nog tillbaka till tex. L'oreals Architect som jag varit nöjd med. Dyra mascaror har jag inte ännu bekantat mig med så jag kan inte säga om dom är bättre på nåt sätt.

2 kommentarer:

  1. Det måste ju vara din mascara som var konstig, för har använt min ganska länge nu och den är fortfarande hur bra som helst på mig. Nu börjar den visserligen ta slut men ändå. Fast bara för att den är perfekt för mig, betyder ju inte att den passar på någon annan. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Sara, vad bra att höra att den funkat på dig! Den har ju vunnit en massa awards och många bloggare prisar den. Kanske jag ger den en ny chans iallafall :)

      Radera