söndag 9 september 2012

Vill ha Glam Glow

Denhär hypade bästsäljande i Hollywood -produkten vill jag ha. Får man den annanstans än på nätet? Månne på flygfältet eller i Shlm?
En ansiktsmask som älskas av bland annat Nina Dobrev från Vampire Diaries och rockstjärnan Tommy Lee! Det är en kittlande, exfolierande och mångsidig lermask som rengör, jämnar ut fina linjer och mjukar upp hudens struktur för att ge en synligt yngre hud vid regelbunden användning. Forntid, vulkanisk pimpsten som innehåller unika molekyl-egenskaper har pulvriserats för att ge din hud en skön, kontrollerad exfoliering som avlägsnar döda hudceller, mjukgör och ger lyster.

GlamGlows egenutvecklade teknik TEAOXI® skapar tillsammans med extrakten från löven av grönt te, super-antioxidanter och polyfenoler som ger kraftfulla anti-aging-resultat. TEAOXI® absorberar även föroreningar och giftiga ämnen, medan eteriska oljor minimerar porerna. I en kombination med den franska havsleran skapas en härligt pirrande känsla som ger en fantastisk glöd i flera dagar.

  • Fri från parfym & konstgjorda färgämnen.
  • Passar alla hudtyper.
  • Passar lika bra för kvinnor som för män.


Tex. LipGloss Bitch älskar den "Jag är 35 och jublar lite smått över glowet som infinner sig efter användning kan jag säga".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar