fredag 6 mars 2015

Kiehl's Midnight recovery concentrate

Dethär är bestseller produkten som så gott som alltid finns på listor på bästa anti-ageing produkter. Har nu använt den i över en månad - och kommer definitivt att köpa den igen. Inom en vecka märkte jag hur jag varje morgon tittade förvånat på mig i spegeln och funderade "vad är det med min panna?". Min panna har alltid haft rynkor, och denhär har nu gjort nåt åt dom och kan konstatera att produkten faktist fungerar så man ser det. 


Rekommenderar.
 
Jag har använt den som nattkräm eller som serum under nattkräm. Den är oljig, och kan bra användas ensam. Men den suger snabbt i sig. Visste ni förresten att även Kiehl's ägs av L'Oreal?
 
Midnight Recovery Concentrate – Ett 100% naturligt koncentrat med näring för huden. Squalane, nattljusblomma och åtta olika essentiella oljor återställer huden under natten. På morgonen vaknar du med en fräsch, utvilad hud med strålande lyster. 

3 kommentarer:

 1. Nice! Min panna behöver detta, helt klart. Vet du var de säljs?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fick lite panik först då jag googlade och det verkade som om man måste importera Kiehl's utomlandsifrån. Men på Stocka har dom - åtminstone på webben - huh! Är nämligen ganska nyfiken på att testa fler produkter. Tex. Midnight recovery eye :)

   Radera
 2. Nätet levererar som tur alltid. :)

  SvaraRadera